MAKANAN SEIMBANG ELAK ANEMIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 25 Mac 2016 – Amalan pemakanan seimbang dan kaya dengan zat besi biasanya boleh merendahkan risiko mengalami masalah kurang darah atau anemia yang secara mudahnya bermakna kekurangan sel darah merah.