KISHVA USAHA BANTU BELIA KOMANWEL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 25 Mac 2016 – Minat dalam kepimpinan sejak dari zaman sekolah lagi telah mendorong alumni Universiti Sains Malaysia (USM), Kishva Ambigapathy, 25, untuk menjadi Pengerusi Majlis Belia Komanwel (CYC) bagi penggal 2015-2017.