GLOBAL OUTREACHED PROGRAMME KUKUH ILMU PENGETAHUAN MAHASISWA DI PERINGKAT GLOBAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 25 Mac 2016 - Kumpulan Siswa Siswi Darul Ridzuan (KUSISDARI) Universiti Sains Malaysia (USM) sekali lagi menganjurkan Global Outreached Programme bagi tahun 2016 dengan penglibatan seramai 14 pelajar dan mengadakan lawatan sambil belajar ke Hankuk University of Foreign Study, Seoul, Korea baru-baru ini.