FESKI 2016 TONJOL KEINDAHAN ISLAM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 25 Mac 2016 – Bertemakan “compass towards compassion”, Majlis Perasmian Festival Kelestarian Islam (FESKI) 2016, Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan berlangsung meriah.