USM PRIHATIN TERHADAP KEBAJIKAN OKU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 22 Mac 2016 - Kurang upaya fizikal tidak menghalang semangat golongan kurang upaya untuk melanjutkan pelajaran ke Universiti Sains Malaysia (USM) dan bersaing secara sihat dengan siswa-siswi yang sihat tubuh badan.