USM ANJUR PERSIDANGAN ANTARABANGSA KEARIFAN TEMPATAN (ICLK) 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 23 Mac 2016 - Persidangan Antarabangsa Kearifan Tempatan (ICLK) 2016 menjemput pakar, cendekiawan dan penggiat warisan menyertai persidangan pada 27 – 28 Julai 2016 di Pulau Pinang, Malaysia bertemakan warisan sejagat.