SITI ZURIANAH AKUI UNIVERSITI BANTU ASAH BAKAT SUKARELAWAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 23 Mac 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) menyediakan segala prasarana yang perlu dalam memajukan bakat dan minat pelajar dalam bidang yang diminatinya termasuk kesukarelawanan.