SEMUA PIHAK PERLU BERUSAHA TINGKATKAN NAMA USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 21 Mac 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) disarankan agar mendedahkan segala kejayaannya secara berterusan melalui pelbagai medium sama ada media tradisional atau baru bagi meningkatkan visibilitinya kepada masyarakat luar.