PPMUSM USAHA BANTU REMAJA SEKOLAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 23 Mac 2016 – Persatuan Pergerakan Perkhidmatan Masyarakat Universti Sains Malaysia (PPMUSM) akan menganjurkan Program Mahasiswa Turun Sekolah (MTS) pada 25 dan 26 Mac ini di SMK Taman Desa, Bandar Country Homes, Rawang, Selangor.