PAMAD 2016 BERI KELAINAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 22 Mac 2016 - Program Pakat Mai Aman Damai (PAMAD 2016) anjuran Majlis Penghuni Desasiswa Aman Damai (MPAD) Universiti Sains Malaysia (USM) kali ini tampil berbeza dengan gabungan aspek kebajikan, kelestarian, pendidikan dan kemahiran.