Pengukuran dalam penyelidikan menurut ilmu Mantik. - Hassan, Shahir Akram (2013)
Kertas kerja ini bertujuan meneliti kaedah pengukuran da/am penyelidikan Islam menurut ilmu mantik. Dalam menjalankan penyelidikan, pengukuran memainkan peranan yang penting.