PROGRAM "JATI DIRI REMAJA CEMERLANG" TONJOL SIFAT SAYANG MAHASISWA PADA UNIVERSITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 14 Mac 2016 - Program Jati Diri Remaja Cemerlang merupakan program kerjasama antara komuniti Parlimen Balik Pulau Pulau Pinang bersama Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Sains Malaysia (USM) di bawah MPP PP Sains Fizik. Menurut Pengarah Projek, Ahmad Syafiq Mohd Nasir, program ini melibatkan pelajar -pelajar berusia 16 hingga 19 tahun dari 7 buah sekolah di sekitar Parlimen Balik Pulau.