PESTA SAMBUTAN TAHUN BAHARU CINA DISAMBUT MERIAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 13 Mac 2016 - Malam Kebudayaan Pesta Amal Tahun Baru Cina ke-10 disambut meriah apabila hampir 2,000 orang membanjiri Dewan Tuanku Syed Putra (DTSP) dari pelbagai kaum untuk meraikannya Jumaat lalu. Hadir merasmikannya ialah Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri II, Dato’ Seri Ong Ka Chuan yang menyeru agar pelajar sentiasa menjaga tingkahlaku dan moral yang sama penting dengan kejayaan akademik.