PANTEA TERTARIK DENGAN PERSEKITARAN KONDUSIF USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 14 Mac 2016 – Pelajar Iran yang sedang mengikuti pengajian di Pusat Pengajian Sains Komputer Universiti Sains Malaysia (USM), Pantea, 34, gembira memilih USM untuk menyambung pengajiannya kerana keistimewaan USM yang terkenal di dunia dengan persekitarannya yang kondusif.