MTW 2016 BAKAL SAJIKAN PELBAGAI PROGRAM KEAGAMAAN DAN KEILMUAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 14 Mac 2016 - Pusat Islam Universiti Sains Malaysia (USM) dan Persatuan Mahasiswa Islam USM dengan kerjasama pelbagai pihak sekali lagi akan menganjurkan Mosque Tour Week (MTW) 2016 bermula 22 Mac sehingga 26 Mac 2016 bertempat di Masjid Al Malik Khalid USM.