LARIAN EARTH HOUR KEMBALI LAGI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 14 Mac 2016 – Sekretariat Kampus Sejahtera Universiti Sains Malaysia (USM) akan menganjurkan Larian Earth Hour pada tahun ini yang bertemakan Hijau pada 26 Mac 2016, jam 8 malam di Padang Kawad USM. Menurut Pengarah Projek, Nurul Amira Abdullah Sabri berkata, Larian Earth Hour merupakan aktiviti Program Tahunan USM. Ia adalah salah satu cara alternatif USM untuk menyokong kempen Earth Hour dunia.