KARYA “NISYA KHALEED” TERUS CIPTA NAMA USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 15 Mac 2016 - Bersyukur dan secara sedar atau tidak, teater "Nisya Khaled" Universiti Sains Malaysia (USM) terus mencipta sejarah dan mendukung keistimewaannya yang tersendiri. Demikian ujar Pegawai Kebudayaan Unit Pembangunan Tater, Penerbitan dan Jaringan Komuniti Dewan Budaya USM Ahmad Bin Hashim atau nama penanya Senibayan.