JOM MERIAHKAN MALAM CITRABAYU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
Warga Universiti Sains Malaysia (USM) dan juga orang ramai dijemput memeriahkan Malam Citrabayu (MCB) kali ke-9 dengan tema “Tari Sepadu, Bayu Bersatu” iaitu pertandingan tarian Sabah yang melibatkan sejumlah peserta dari sembilan Institut Pengajian Tinggi Awam (IPTA) dan Institusi Pengajian Tinggi Swasta (IPTS) di Semenanjung Malaysia.