2 UNIVERSITI SWEDEN RANCANG KERJASAMA AKADEMIK DENGAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 12 Mac 2016 – Delegasi daripada Universiti Kristianstad dan University Hamstad Sweden berkunjung ke Universiti Sains Malaysia (USM) baru-baru ini untuk menerokai peluang kolaborasi dan membangunkan beberapa program akademik secara bersama. Penyelaras Antarabangsa, Anna Karin Sjodahl, Ketua Pejabat Antarabangsa Universiti Kristianstad, Lise Lotte Nilsson dan Penasihat Kanan Canselori Universiti Hamstad, Ulfl Irarson bertemu Pengarah Pusat Keantarabangsaan Mobiliti dan Kerjaya (PKMK), Dr. Muhizam Mustafa di sini.