Development of bioactive films from lactic acid bacteria for dermal diseases. - Liong , Min Tze (Universiti Sains Malaysia, 2016)
Strain bakteria asid laktik telah menunjukkan aktiviti perencatan terhadap pertumbuhan Staphylococcus Aureus.