NUR AMALINA MENJALANI LATIHAN AMALI DI CHINA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 14 MAC 2016 – Calon Doktor Falsafah (Ph.D) Universiti Sains Malaysia (USM), Nur Amalina Muhammad, 28, adalah pelajar pertama yang dihantar menjalani latihan praktikal di China selama dua minggu iaitu di Bose China, bermula 18 April ini. Berasal dari Kota Bharu Kelantan, Nur Amalina dihantar oleh Bose System Malaysia Sdn. Bhd. untuk mengikuti latihan Black Belt iaitu peringkat tertinggi dalam Lean Six Sigma.