JOM MERIAHKAN FIESTA INDAH KEMBARA 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 12 Mac 2016 - Majlis Penghuni Desasiswa Indah Kembara (MPDIK) Universiti Sains Malaysia (USM) akan mengadakan FIESTA IK 2016 yang bertemakan “Ceria dan Lestari" pada 18 dan 19 Mac 2016 di Desasiswa Indah Kembara serta Padang Kawad USM bermula dari 8.00 pagi hingga 10.00 malam. Menurut Penggawa Desasiswa Indah Kembara, Mohd Zain Dollah, aktiviti-aktiviti yang dijalankan ialah jualan gerai-gerai makanan, bundle, jualan minuman, Carboot Sales dan lain-lain lagi.