15 PELAJAR USM TERIMA BIASISWA USAINS HOLDING - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 13 Mac 2016 – Seramai 15 pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) menerima penajaan biasiswa daripada USAINS Holding untuk sepanjang tempoh pengajian di USM. Naib Canselor USM, Profesor Dato’ Dr. Omar Osman berkata biasiswa itu merupakan satu anugerah yang besar kepada pelajar-pelajar yang menerimanya untuk menamatkan pengajian di USM.