PUISI PATRIOTIK BERGEMA DI MALAM PUISI RITMA JIWA 2 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 10 Mac 2016 – Unit Kebudayaan dan Unit Kesukarelawanan Bahagian Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (BHEPA) Universiti Sains Malaysia (USM) mengadakan Malam Puisi Ritma Jiwa 2 malam tadi di sini. Program yang diadakan dengan kerjasama Biro Tata Negara ini memberi peluang kepada penggiat seni di negeri Pulau Pinang, pensyarah dan pegawai utama USM untuk mendeklamasikan puisi bertemakan patriotik yang mampu menyentuh hati para penonton.