MGTF BUKA PELUANG KEPADA SENIMAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 11 Mac 2016 – Buat julung kalinya pameran lukisan yang bertemakan ‘Life Dream and Art’ oleh Dr. Katsuhiro Sato diadakan di Muzium dan Galeri Tuanku Fauziah (MGTF), Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini. Lebih daripada 50 lukisan menggunakan pen, pensel dan warna berasaskan cat air dan cat minyak dipamerkan untuk orang ramai. Pameran dibahagikan kepada empat peringkat iaitu History, Architectural Design, Japanese Map, How to Think and Challenges.