MALAYSIA DAN APEX IDEAL UNTUK PENGAJIAN IJAZAH TINGGI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 11 Mac 2016 – Malaysia dan Universiti Sains Malaysia (USM) merupakan gabungan negara dan universiti yang hebat. Selain daripada kos yang berpatutan, makanan halal juga sangat mudah untuk didapati di sini, apatah lagi kedudukannya juga strategik kerana terletak di negeri Pulau Pinang yang menjadi tarikan utama pelancong asing dan dikenali sebagai ‘syurga makanan’.