KUALITI, APEX FAKTOR SAMBUNG PENGAJIAN DI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 11 Mac 2016 – Kualiti akademik serta status APEX telah menjadi salah satu faktor kuat kepada Amanda May Safira, 19, untuk menyambung pengajiannya di Universiti Sains Malaysia (USM). Amanda yang berasal dari Medan, Indonesia, mendapat maklumat mengenai USM daripada abangnya yang turut belajar di sini dalam bidang seni.