JEMPUTAN MENGHADIRI SEMINAR MIGRASI DAN INFRASTRUKTUR PELANCONGAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 10 Mac 2016 - Kluster Penyelidikan Pelancongan Lestari (STRC) dengan kerjasama Rikkyo University Japan akan menganjurkan ‘International Symposium On Migration And Tourism Infrastructure In Global Cities’ pada hari Jumaat 18 Mac 2016 jam 2.45 petang - 5.45 petang di Bilik Persidangan Pusat Pengajian Perumahan, Bangunan dan Perancangan, Bangunan E38 Universiti Sains Malaysia (USM).