CREATIVE LINK 2016 LESTARIKAN SAINS DAN TEKNOLOGI UNTUK MASYARAKAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
BALIK PULAU, PULAU PINANG, 9 Mac 2016 – Usaha melestari dan membudayakan Sains dan Teknologi kepada masyarakat diteruskan oleh Universiti Sains Malaysia (USM) bersama Northern Skills Development Centre (NSDC) melalui Creative Link (Titian Kreatif) 2016 sebagai pelantar penyebaran ilmu inovatif yang bersifat holistik kepada masyarakat luar.