WARGA USM DISERU MENGOPTIMUMKAN PERBELANJAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 9 Mac 2016 – Warga Universiti Sains Malaysia (USM) diseru supaya mengamalkan prinsip bekerjasama dalam satu pasukan dalam jabatan selain mengamalkan penjimatan bagi memastikan perbelanjaan dapat dioptimumkan. “Ruang-ruang yang ada di dalam pejabat serta kemudahan makmal di pusat pengajian dan pusat penyelidikan perlu digunakan secara efektif dan seoptimum yang mungkin, serta menggunakan sumber secara berhemah.