SERTAI PESTA BOLA JARING USM PENANG INTERNATIONAL KE-25 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 8 Mac 2016 - Penyertaan masih dibuka kepada pasukan-pasukan yang berminat untuk menyertai Kejohanan Pesta Bola Jaring USM Penang International ke-25 yang akan berlangsung pada 18-20 Mac 2016 bertempat di USM Pulau Pinang. Pertandingan terbahagi kepada kategori terbuka lelaki dan wanita, USM lelaki dan wanita, IPT lelaki dan wanita, bawah 18 tahun, bawah 15 tahun dan bawah 12 tahun.