PELUANG DEDAHKAN PELAJAR KEJURUTERAAN KEPADA LEAN SIX SIGMA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 8 Mac 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) dengan Bose Systems Malaysia Sdn. Bhd. untuk meneruskan latihan jangka pendek Bose Lean Enterprise terutamanya kepada pelajar ijazah pertama yang pernah dilaksanakan sebelum ini. Naib Canselor Profesor Dato’ Dr. Omar Osman menandatanganinya bagi pihak USM manakala Bose System Malaysia Sdn. Bhd. diwakili oleh Pengarah Urusannya Ruben Nyul.