MALAM KEBUDAYAAN INDIA ERATKAN HUBUNGAN ANTARA KAUM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 7 Mac 2016 – Malam Kebudayaan India yang diadakan di Dewan Utama, Kampus Kesihatan Universiti Sains Malaysia (USM) menjadi landasan yang mengeratkan hubungan pelajar pelbagai kaum dengan menyajikan persembahan kebudayaan yang menarik, kreatif dan menghiburkan semua lapisan masyarakat.