MALAM IMPRESARIO ADIKARMA 2.0 DAPAT SAMBUTAN HANGAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 8 Mac 2016 – Malam Impresario Adikarma (MIA) 2.0 yang bertemakan Hikayat Adikarma, persembahan Kumpulan Kesenian Adikarma Universiti Sains Malaysia (USM) mendapat sambutan hangat melalui persembahan yang diadakan pada 5 dan 6 Mac 2016 lalu. Dewan Budaya yang boleh memuatkan 500 orang penonton dilimpahi lebih 800 orang penonton yang sanggup duduk di atas tangga auditorium.