TEMUI BAKAL MAJIKAN DI CAREER FAIR 2016 USM DI KAMPUS KEJURUTERAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
GEORGETOWN, PULAU PINANG, 7 Mac 2016 - Career Fair Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kejuruteraan merupakan acara tahunan yang diadakan oleh Bahagian Hal Ehwal Pembangunan Pelajar dan Alumni USM dan akan menghimpunkan 70 syarikat tempatan dan juga antarabangsa yang mengambil bahagian bagi penganjuran tahun ini. Career Fair 2016 ini akan berlangsung pada 16 - 17 Mac 2016 dari 9.00 pagi hingga 5.00 petang bertempat di Dewan Utama Kampus Kejuruteraan USM dan masuk adalah percuma.