SHIBAURA INSTITUTE OF TECHNOLOGY JEPUN, iTOURISM TARIK PENGUNJUNG KE MGTF - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
GEORGE TOWN, PULAU PINANG, 5 Mac 2016 - Muzium dan Galeri Tuanku Fauziah (MGTF) Universti Sains Malaysia (USM) menerima kunjungan 21 orang pelajar dan 2 orang pensyarah Shibaura Institute of Technology Tokyo Jepun yang diketuai oleh Timbalan Presiden Bahagian Kejuruteraan Komunikasi Dr. Eiji Kamioka.