PELAJAR USM PROMOSI KEBERSIHAN PANTAI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
BATU FERINGGHI, PULAU PINANG, 6 Mac 2016 – Kira-kira 100 orang pelajar dan warga Pusat Pengajian Sains Kajihayat Universiti Sains Malaysia (USM) mengadakan program kesukarelawanan "Bio Beach Cleanup" di kawasan pantai Batu Feringghi Pulau Pinang hari ini yang mengajak masyarakat bersama-sama menjaga kebersihan pantai.