PELAJAR USM BANTU MURID SEKOLAH RENDAH KUALA KANGSAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
GEORGE TOWN, PULAU PINANG, 5 Mac 2016 – Sekretariat Asia Pacific Alliance of Postgraduate Student Association (APA-PSA) Universiti Sains Malaysia (USM) mengambil inisiatif menganjurkan program kesukarelawanan "English Talent Development Programme" di beberapa buah sekolah rendah di daerah Kuala Kangsar Perak.