KASUS 2016 - PLATFORM PERPADUAN MAHASISWA KAMPUS KEJURUTERAAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 8 Mac 2016 - Karnival Sukan Untuk Semua (KASUS) 2016 yang akan berlangsung pada 14 Mac 2016 hingga 15 April 2016 di Kampus Kejuruteraan Universiti Sains Malaysia (USM) menjadi medan untuk perpaduan dalam kalangan mahasiswa USM. Penasihat Projek, Mohammad Arif Rinaldi berkata, KASUS 2016 ini adalah anjuran Jabatan Sukan dan Sukarelawan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Kampus Kejuruteraan bertujuan mengeratkan hubungan mahasiswa dan pensyarah yang meneruskan tradisi yang dilakukan di sini selama ini.