GHEF 2016 BINCANG PERANAN PENDIDIKAN TINGGI GLOBAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 8 Mac 2016 - Institut Penyelidikan Pendidikan Tinggi Negara (IPPTN) Universiti Sains Malaysia (USM) dan Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) akan menganjurkan Global Higher Education Forum (GHEF) 2016 dengan kerjasama UNESCO Bangkok, LH Martin Institute, University of Melbourne dan Commonwealth Tertiary Education Facility (CTEF).