CAR BOOT SALE PELUANG PERNIAGAAN WARGA USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
GEORGE TOWN, PULAU PINANG, 4 Mac 2016 - Santai dan terbuka menjadi konsep Program Car Boot Sale yang dianjurkan oleh Unit Kebudayaan dan Unit Kesukarelawanan Bahagian Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (BHEPA) Universiti Sains Malaysia (USM) yang diadakan setiap hari Rabu, tiga minggu sekali.