USM KONGSI KEPAKARAN DENGAN BEKAS PELAJAR SEKOLAH PENANG FREE - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUALA LUMPUR, 1 Mac 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) sedia berkongsi kepakaran dan menjalin kerjasama dengan pelbagai pihak yang berminat. Naib Canselor Profesor Dato’ Dr. Omar Osman berkata demikian ketika menyampaikan ucapan dalam “Luncheon Talk” bersama kira-kira 80 orang bekas pelajar Sekolah Penang Free - Old Frees Association (OFA) Kuala Lumpur dan Selangor sempena pelancaran “USM for Small Medium Enterprise (USM4SME)”.