SECURITY WORKSHOP ON SURVEILLANCE DETECTION - COUNTER TERRORISM STRATEGIES - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
Yayasan Pencegahan Jenayah Malaysia (Pulau Pinang) dengan kerjasama Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan dan Jabatan Keselamatan, Universiti Sains Malaysia akan menganjurkan 'Security Workshop on Surveillance Detection - Counter Terrorism Strategies' pada 8-9 Mac 2016, jam 8:30 pagi hingga 5:00 petang di Dewan Budaya, Universiti Sains Malaysia.