PERPADUAN KAUM JADI INSPIRASI HASIL VIDEO - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
GEORGE TOWN, PULAU PINANG, 3 Mac 2016 - Pengalaman melihat hubungan akrab pelbagai kaum di kedai runcit datuk menjadi inspirasi kepada pelajar tahun akhir Pusat Pengajian Komunikasi Universiti Sains Malaysia (USM) menghasilkan video yang diiktiraf sebagai terbaik dalam Yeo’s I Love Malaysia baru-baru ini.