NOC DEDAH PELAJAR USM KEPADA KEMAHIRAN MENULIS BERITA DAN RENCANA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
GEORGE TOWN, PULAU PINANG, 2 Mac 2016 – Pelajar-pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) berpeluang untuk mendalami kebolehan menulis dan melapor berita melalui program ‘Newspaper on Campus’ (NOC) dengan mengadakan beberapa bengkel khas yang akan bermula pada 5 hingga 6 Mac ini. Siri bengkel ini adalah hasil kolaborasi di antara Bahagian Hal Ehwal Pembangunan Pelajar & Alumni (BHEPA) dan Malaysian Press Institute (MPI) serta beberapa organisasi media tempatan seperti New Straits Times Press (NSTP) dan Sinar Harian.