MEMAHAMI ISU TRANSGENDER - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
GEORGE TOWN, PULAU PINANG, 2 Mac 2016 – Dalam usaha memberikan kefahaman tentang pelbagai isu yang berkaitan dengan transgender, baru-baru ini Kelab Kerja Sosial, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan Universiti Sains Malaysia (USM) mengadakan forum bertajuk 'A Look Into the Future'.