80 ORANG PELAJAR SERTAI PROGRAM SISWA TURUN DESA 3.0 TERENGGANU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
GEORGE TOWN, PULAU PINANG, 1 Mac 2016 – Persatuan Mahasiswa Terengganu (PERMATA) Universiti Sains Malaysia (USM) dengan kerjasama Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan akan menganjurkan Program “Siswa Turun Desa 3.0” pada 2 hingga 6 Mac 2016 bertempat di Kampung Merchang, Marang, Terengganu melibatkan 80 pelajar.