TEMUI BAKAL MAJIKAN DI EKSPEN 2016 PADA 25 - 26 MAC 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
GEORGETOWN, PULAU PINANG, 4 MAC 2016 - Bahagian Hal Ehwal Pembangunan Pelajar dan Alumni (BHEPA) Universiti Sains Malaysia (USM) akan menganjurkan Ekspo Kerjaya dan Pendidikan atau EKSPEN 2016 kali ke-15 pada hari Jumaat dan Sabtu 25 dan 26 Mac 2016. Menurut Pengarah Projek Nur Aniza Azieda Damanhuri, EKSPEN dibuka mulai jam 9.00 pagi hingga 5.00petang di Dewan Utama Pelajar (DPU) USM yang dijangka disertai lebih 60 syarikat dan bakal majikan.