USM JALIN KERJASAMA DENGAN AUSB DALAM BIDANG SENIBINA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUALA LUMPUR, 29 Februari 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) menjalinkan kerjasama dengan Arkitek Urbanisma Sdn Bhd. (AUSB) berkaitan dengan penempatan pelajar Pusat Pengajian Perumahan, Bangunan dan Perancangan (PPPBP) dalam latihan industri di AUSB terutama bidang Senibina dan termasuk bidang-bidang alam bina lain seperti Perancangan, Rekabentuk Dalaman dan Senibina Landskap.