PELAJAR USM BANTU MANGSA KEBAKARAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
GEORGE TOWN, PULAU PINANG, 26 Februari 2016 - Pelajar-pelajar melalui Majlis Perwakilan Pelajar Universiti Sains Malaysia (MPPUSM) bersama Persatuan Kebajikan Sosial Malaysia bersatu hati membuat kutipan membantu mangsa kebakaran di Teluk Kumbar baru-baru ini.